Szertartásvezetőként olyan pároknak segítek megálmodni és valóra váltani az esküvői szertartásukat, akik a megszokottól eltérő, újszerű formában szeretnék megélni házasságkötésük egyszeri és megismételhetetlen pillanatát.

Számomra felemelő, amikor a párok bizalommal fordulnak hozzám és együtt örülhetek velük azokban a meghitt percekben, amikor életüket összekötik.

Arra törekszem, hogy az igen kimondását lelkiekben támogatva, magasabb minőségben úgy élhessék át, ahogy arra vágytak, ahol és amikor szeretnék.

Minden alkalommal megerősödik bennem a gondolat: “Amikor felemeled más lelkét, lehetetlen, hogy ne emeld fel saját lelkedet is.”

eskuvo1

Hogyan dolgozom?

Bármely évszakban, a hét bármely napján (ünnepnapokon, munkaszüneti napokon, hosszú hétvégén) is vezetek esküvőket a párok által kért időpontban és helyszínem.

Hogyan egyeztetek a párokkal?

A párokkal személyes találkozó alkalmával minden részletre kiterjedően beszélem meg egyedi igényeiket és azt, hogy milyen stílusú szertartásvezetést kérnek.

Jogszabályi feltételek

A kitűzött esküvő dátuma előtt egy-két nappal a párok aláírják a lakóhely szerinti vagy bármely másik hivatlaban a házassági adatlapot. Ezzel teljesülnek a  jogszabályi követelmények és megvalósulhatnak az egyedi elképzelések.

eskuvo2

Rólam mondták

Drága Editke! December 5-e, a 2018-as évünk egyik legboldogabb napjaként íródott be az Életünk Nagykönyvébe. Az Esküvőnk, minden elképzelésünket felülmúlta! A varázslatos helyszín (Deák Udvarház- Kakucs), az Angyali Szertartásvezetőnk, a csodálatos Társaság, együttesen tették felejthetetlenné számunkra ezt a Napot. Hálás köszönetünk e különlegesen szép Ünnep megszervezéséért, a meghitt, szeretetteljes légkörért és a szívünket-lelkünket megmelengető kedves szavakért! Kívánjuk, hogy a jövőben is sok boldog Pár fülében csengjenek vissza jókívánságaid és a Tőled kapott “útravalók” adjanak erőt közös életük minden pillanatában! Az Égiek Áldása legyen munkádon! Szeretettel: Emőke és Tibor

 

Megjelenés

Minden esetben külön egyeztetem, hogy milyen igényes öltözetben jelenjek meg a szertartásra.

Házassági évfordulók

Megtisztelőnek érzem, hogy olyan házaspárok szertartásán is közreműködhetem, akik házassági évfordulójuk alkalmával kívánják összetartozásukat megerősíteni.

Exkluzív csomagajánlatok

Azon párok számára, akik a hagyományos  alapszolgáltatás mellett közös életüket magasabb minőségben szeretnék elindítani, exkluív ajánlatokat kínálok.

Galéria

 

Árak és csomagajánlatok tekintetében tájékoztatást az alábbi ajánlatkérő kitöltésével kérhetnek:

Ajánlatkérés

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

emva

Serfelné Szaller Edit esküvői szertartásvezető © 2018 | Minden jog fenntartva!
Honlapkészítés: weboriental